Veelgestelde vragen

Wat kost de verzending?

Nederland: standaard verzending 4,95 per bestelling. Gratis verzending vanaf 99 euro.

België: standaard verzending 8,95 per bestelling. Gratis verzending vanaf 150 euro.

Duitsland: standaard verzending 8,95 per bestelling. Gratis verzending vanaf 150 euro.

Wij versturen per DHL met track & trace. Voor 17:00 besteld is doorgaans binnen één tot twee werkdagen bezorgd. Bestellingen geplaatst op zondag en maandag worden op dinsdag overgedragen aan de vervoerder.

CORONA UPDATE 28-3-2020: We hebben gemerkt dat DHL wat langer doen over de bezorging. Hou bij uw bestelling rekening met één tot enkele dagen extra levertijd.

Hoe kan ik goederen retourneren?

Je hebt na ontvangst van de goederen 30 dagen om zonder opgaaf van reden de artikelen te retourneren. Dit maken we zo makkelijk mogelijk voor je: stuur een mail naar info@blokkenpiloot.nl met in de subjectregel ‘Retour order’ en het ordernummer. Geef in het begeleidende schrijven aan welk artikel je wilt retourneren en indien gewenst kun je aangeven waarom je het wilt terugsturen.

Op jouw mailtje krijg je van ons binnen een werkdag antwoord. Het kan zijn dat we graag weten waarom je het artikel wilt terugzenden voor interne kwaliteitsdoeleinden. Daarna kun je het pakket terugzenden. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Je mag de goederen uiteraard ook in de winkel terug brengen.

Na ontvangst van de goederen in onbeschadigde en ongeopende staat maken wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen over.

Ik mis onderdelen in mijn LEGO doos. Wat moet ik doen?

LEGO verzorgt zelf de service voor missende onderdelen. Neem contact op met de klantenservice van LEGO Benelux via deze link.

Ik zoek een specifiek LEGO onderdeel. Verkopen jullie die?

Wij verkopen geen specifieke LEGO onderdelen. In onze Pick-A-Brick muur vind je wel een selectie aan basisblokken, zoals de 2×4, 2×3, 2×2, 1×4, 1×3, 1×2 en 1×1 steentjes in 8 verschillende kleuren. Er zijn dikwijls ook varianten beschikbaar zoals daksteentjes en kleine plaatjes in diverse kleuren. Voor specifieke onderdelen verwijzen wij je graag door naar de online Pick-A-Brick van LEGO op deze website.

Wat zijn jullie openingstijden?

Check daarvoor deze pagina!

Pakken jullie de LEGO ook in als cadeautje?

Ja hoor, dat doen we zonder meerkosten. Geef dit even aan in het ‘opmerkingen’ veld bij het afsluiten van je order. We kunnen desgewenst ook een boodschap schrijven op de waardebon. Het pakket wordt vergezeld van een pakbon waarop het aankoopbedrag niet zichtbaar is.

Ik mis een product op jullie website...

Stuur ons een bericht op info@blokkenpiloot.nl en vermeld het 4-of 5 cijferige LEGO catalogusnummer van het product dat je niet kan vinden.

Waar kan ik vlakbij parkeren?

Parkeren kan bij:

P Oude Stad
Klik hier voor de Google Maps locatie

Joris Ivensplein (beperkt plek)
Klik hier voor de Google Maps locatie

P Eiermarkt
Klik hier voor de Google Maps locatie

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden?

De Algemene Voorwaarden vind je hier.

Ik heb een vraag die hier niet wordt beantwoord.

Stel je vraag via e-mail naar info@blokkenpiloot.nl of stuur ons een bericht op Facebook of Instagram.

Winkelmand

loader