Over de Blokkenpiloot

De Blokkenpiloot is een LEGO speciaalzaak in het hart van Nijmegen, geopend in september 2019. Wij richten ons op het complete assortiment van het wereldberoemde speelgoedmerk uit Denemarken.

Hier vind je alle momenteel leverbare LEGO sets en dus ook DUPLO voor de allerkleinsten. Ook voor collectible minifiguren en boeken vol bouwinspiratie kun je bij de Blokkenpiloot terecht. We voeren zoveel mogelijk exclusieve sets zoals Creator Expert en LEGO Ideas in het assortiment.

Op de website www.blokkenpiloot.nl vind je ons complete aanbod met actuele voorraadstanden. Online bestellingen worden verzonden voor 4,95 en gratis bezorgd boven 99 euro. Afhalen in de winkel kan door de landelijke lockdown even niet. We zijn dan ook tot 19 januari niet open voor het publiek.

Zoek je een specifieke set die niet op deze website staat? Laat het ons weten via e-mail, Facebook of Instagram en we proberen je verder te helpen.

Onze missie

In een wereld waar winkelketens verdwijnen, online warenhuizen de dienst uitmaken en speelgoed steeds minder in het echt ervaren kan worden, wil de Blokkenpiloot een verschil maken. Tadaaa: een winkel vol LEGO in hartje Nijmegen!

De missie van LEGO is ‘to inspire the builders of tomorrow’. Daar sluit de Blokkenpiloot zich bij aan. LEGO staat voor een kwalitatief hoogstaand en waardevast product waarmee creativiteit, fantasie, motoriek en samenwerking wordt gestimuleerd.

.

Onze producten

De Blokkenpiloot voert het complete huidige aanbod van nieuwe LEGO sets, minifiguren en boeken vol bouwinspiratie. In onze Pick-A-Brick muur vind je gloednieuwe basisstenen van LEGO in verschillende formaten en kleuren. De Blokkenpiloot verkoopt geen tweedehands LEGO (we kopen het dus ook niet in).

Mis je een product op deze website? Laat het ons weten! Zie de contactgegevens hieronder.

Contact

De Blokkenpiloot
Lange Hezelstraat 15
6511CA Nijmegen

KVK: 75005964
BTW: NL001761402B68

Wij zijn niet telefonisch bereikbaar. Maak gebruik van de volgende contactmethoden, wij reageren tijdens openingstijden meestal binnen een uur.

E-mail: info@blokkenpiloot.nl
Facebook: www.facebook.com/blokkenpiloot
Instagram: www.instagram.com/blokkenpiloot
Google Maps: www.g.page/blokkenpiloot

Openingstijden

CORONA UPDATE 14-12-2020: Door de landelijke lockdown is de fysieke winkel tot nader order gesloten. Wij nemen wel alle online bestellingen in behandeling.

Normaliter zijn onze openingstijden als volgt:

Maandag: gesloten*
Dinsdag: 12:00 – 17:00
Woensdag: 12:00 – 17:00
Donderdag: 12:00 – 17:00
Vrijdag: 12:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Koopzondag: 12:00 – 17:00* **

*Op zondag en maandag worden geen online bestellingen verzonden!
** Koopzondagen: eerste en laatste zondag van de maand

OVERIGE AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Winkelmand

loader