Verzending binnen Nederland nu 4,95!

 

In verband met de corona maatregelen kunnen we ons voorstellen dat de deur uitgaan voor een bezoekje aan de winkel even niet zo vanzelfsprekend is. Daarom verzenden we tijdelijk alle pakketten binnen Nederland voor een gereduceerd tarief van 4,95! Verzending boven een orderbedrag van 99 euro blijft zoals altijd gratis.

Lees hier alle informatie over verzenden en retourneren.

CORONA UPDATE 28-3-2020: We hebben gemerkt dat DHL en PostNL wat langer doen over de bezorging. Hou bij uw bestelling rekening met één tot enkele dagen extra levertijd.

Hygiëneregels

Wij hanteren aangescherpte hygiëneregels in de winkel. Onder andere de speelbakken met LEGO- en DUPLO steentjes zijn tijdelijk gesloten, er is handalcohol aanwezig voor klanten en we schudden geen handen. We prefereren PIN betalingen. Bij cash betalingen vermijden we handcontact door het geld op de toonbank te leggen. We geven ook tijdelijk geen Hidden Side demonstraties meer om afstand te kunnen bewaren met onze klanten.

Maximale winkelcapaciteit

Update 25 maart: het is erg rustig in de stad dus de kans is klein, maar mochten er meer dan 10 mensen in onze winkel zijn, vragen we u buiten te wachten tot er klanten naar buiten komen. Onze winkel is ruim opgezet en we hebben geen nauwe gangpaden. Zo is het eenvoudig om de aangeraden 1,5 meter afstand te bewaren.

Aangepaste openingstijden

Update 25 maart: wij hebben aangepaste openingstijden: van dinsdag tot vrijdag zijn we open van 12:00 tot 17:00. Op donderdag is er dus tijdelijk geen koopavond meer. Op zaterdag blijft u welkom van 10:00 tot 17:00 en op koopzondagen van 12:00 – 17:00 zoals u van ons gewend bent.

Een tip: oriënteer u op onze website voor de artikelen die u overweegt te kopen, zodat we drukte in de winkel kunnen vermijden. Bestel online om zeker te zijn van uw gewenste artikelen. U kunt bij het bestellen ervoor kiezen uw bestelling af te halen tijdens openingstijden.

 

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand

loader