Lock down! Bestel online en laat je LEGO thuis bezorgen

“Krijg ik mijn LEGO nog op tijd voor Kerst?” Nou, als het aan ons ligt wel!

Hoezeer we het ook eens kunnen zijn met de beslissing van het kabinet om de niet-essentiële retail te sluiten, willen we er ook voor zorgen dat onze klanten gewoon thuis de feestdagen kunnen vieren met toffe LEGO cadeautjes onder de kerstboom.

Bestel daarom je LEGO online op www.blokkenpiloot.nl en kies als verzendmethode voor ‘Thuis bezorgen’ of ‘DHL servicepunt’. Afhalen in de winkel is helaas niet toegestaan door de Rijksoverheid.

De bezorgkosten zijn 4,95 per bestelling en is gratis boven een bestelbedrag van 99 euro. Hou wel rekening met een langere levertijd vanwege de te verwachten drukte bij de vervoerder.

Wacht dus niet te lang met het plaatsen van je bestelling!

Advies nodig?

Wil je eerst advies? Stel je vraag via info@blokkenpiloot.nl, of stuur een PM op Facebook of Instagram. Wij zijn van dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 17:00 beschikbaar voor al je vragen.

Inpakken als cadeautje?

Tuurlijk, doen we met alle liefde, en GRATIS natuurlijk! Geef je wensen (kerstpapier of neutraal) aan in de ‘Bestelnotities’ bij het afronden van je online bestelling.

Klanten uit Nijmegen en omstreken* krijgen gegarandeerd hun kerstinkopen vóór kerstavond geleverd. Bestel tot 24 dec 12:00 en krijg de LEGO vóór kerstavond aan huis bezorgd door onze eigen bezorger!

* Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Oosterhout, Elst, Bemmel, Ooij, Berg en Dal en Malden (en tussenliggende dorpen).

Foto credit LEGO vrachtauto’s: Barend Wouters, verkoopmedewerker bij de Blokkenpiloot.

1

One thought on “Lock down! Bestel online en laat je LEGO thuis bezorgen

Comments are closed.

Winkelmand

loader
Top