Bouwwedstrijd: DRAW MY LEGO!

WIN een professionele ontwerptekening van jouw LEGO bouwwerk!

Copyright Maikel Verkoelen

 

Wist je dat alles wat je om je heen ziet eerst door een ontwerper getekend is? Begonnen als een ideetje op papier? Van het huis waarin je woont tot de kleding die je draagt en de films die je kijkt op tv. Maar hoe ontstaan ideeën nu eigenlijk?

 

Precies! Door lekker te spelen. Dat kan met pen en papier maar natuurlijk ook met LEGO!

En laat TEKENEN EN LEGO nu net een van de favoriete bezigheden zijn van designers Mathijs Peters en Maikel Verkoelen. Een willekeurig aantal blokjes op tafel en lekker brainstormen! Van groot tot klein, met LEGO kan een idee zomaar ontstaan!

Maikel, eigenaar van het Nijmeegse Studio MIK en Mathijs, aspirant concept artist zijn benieuwd naar jouw LEGO ideeën en tekenen ze graag voor jou uit op papier!

 

OK, OK! Wat moet ik doen?

  1. Verzin een eigen creatie van LEGO en geef ‘m een leuke naam;
  2. Kom de komende weken van dinsdag tot vrijdag* naar de Blokkenpiloot en neem jouw creatie mee!
  3. Wij maken een foto van jouw bouwwerk en plaatsen ‘m op Facebook en Instagram**
  4. Mathijs en Maikel kiezen de leukste of meest inspirerende designs uit, deze kondigen we tijdig aan op www.blokkenpiloot.nl
  5. Ben je een van de winnaars? Op zondag 24 november zijn Mathijs en Maikel in de Blokkenpiloot aanwezig om JOUW design uit te werken tot kickass concept art! Neem dan wel je originele bouwwerk mee zodat de tekenaars er goed van alle kanten naar kunnen kijken.

* Vanwege de weekenddrukte kunnen we niet garanderen dat er op zaterdag of zondag foto’s van je bouwwerk kunnen worden gemaakt. Bouwwerken kunnen niet worden achtergelaten in de winkel.
** We plaatsen de foto vergezeld van de naam van het bouwwerk, jouw voornaam en je leeftijd

TIP: Op Instagram en Facebook kun je alle deelnames checken met de hashtag #drawmylego.

Dus je leest het goed, op zondag 24 november kun je jouw creatie tot leven zien komen op papier!

De tekeningen zijn tot en met 22 december als expositie in de Blokkenpiloot te zien. Daarna kunnen de winnaars de tekeningen op komen halen. Mooi voor aan de muur!

 

Dus… DRAW MY LEGO!

www.studiomik.nl
www.blokkenpiloot.nl

Copyright Maikel Verkoelen

 

Over de artiesten:

Mathijs Peters

“Fantasie en creativiteit zijn het allerbelangrijkst in mijn leven. Inspiratie vind ik overal en ik doe niets liever dan deze ideeën uit werken op papier. Ik doe dit ook vaak met LEGO, door een simpel bouwseltje om te zetten naar een bijna levende tekening. Naast het super leuk te vinden is het ook een goede stap in de richting van concept artist worden.”

Maikel Verkoelen – StudioMIK

“Tekenen is voor mij hetzelfde als het spelen met LEGO. Lekker aan de slag met ideeën en een wereld creëren die even helemaal van je zelf is. Al meer dan 15 jaar teken ik illustraties, strips en cartoons in opdracht. En als ik ‘s avonds thuis kom, fantaseer ik lekker door, soms met LEGO, soms met tekenen, maar altijd met m’n eigen ideeën.”

 

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand

loader
Top