Corona maatregelen

 

In dit artikel vind je alle corona maatregelen die gelden bij de Blokkenpiloot. Denk aan een maximum aantal bezoekers, het desinfecteren van handen en het dragen van een mondkapje. Om de online klant beter van dienst te zijn verlagen wij de verzendkosten binnen Nederland naar een gereduceerd tarief van 4,95! Verzending boven een orderbedrag van 99 euro blijft zoals altijd gratis.

Lees hier alle informatie over verzenden en retourneren.

CORONA UPDATE 24-2-2021: Afhalen van je bestelling mag weer, en vanaf 3 maart kun je de winkel op afspraak bezoeken. Plan je bezoek hier.

CORONA UPDATE 14-12-2020: Door de landelijk ingevoerde lockdown is de fysieke winkel aan de Lange Hezelstraat 15 in Nijmegen tot nader order gesloten. Wij nemen wel al uw online bestellingen in behandeling. Hou rekening met een langere levertijd vanwege drukte bij de bezorgdiensten. Wij zijn van dinsdag tot zaterdag van 10:00 – 17:00 beschikbaar voor al uw vragen via info@blokkenpiloot.nl, Facebook en Instagram.

CORONA UPDATE 11-10-2020: Nu de mondkapjesverplichting in publieke binnenruimtes eraan zit te komen willen we al onze klanten nu al dringend verzoeken (lees: verplichten) om een mondkapje te dragen in de winkel.

CORONA UPDATE 28-3-2020: We hebben gemerkt dat DHL en PostNL wat langer doen over de bezorging. Hou bij uw bestelling rekening met één tot enkele dagen extra levertijd.

Hygiëneregels

Wij hanteren aangescherpte hygiëneregels in de winkel. Onder andere de speelbakken met LEGO- en DUPLO steentjes zijn gesloten, de opgebouwde sets kunnen niet worden aangeraakt en er is handalcohol aanwezig voor klanten. Desinfecteer uw handen (ook van uw kinderen) voordat u product uit het schap haalt. We prefereren PIN betalingen. Bij cash betalingen vermijden we handcontact door het geld op de toonbank te leggen. Het dragen van een mondkapje door personen boven 13 jaar is verplicht.

Maximale winkelcapaciteit

We laten maximaal 10 personen tegelijk toe in de winkel. Dit aantal is inclusief kinderen, maar exclusief kinderen die in een kinderwagen zitten. Mocht de winkel vol zijn vragen we u vriendelijk buiten te wachten tot er klanten naar buiten komen. Onze winkel is ruim opgezet en we hebben geen nauwe gangpaden. Zo is het eenvoudig om de aangeraden 1,5 meter afstand te bewaren.

Hou je groep klein

Wij begrijpen dat de hele familie graag aanwezig wil zijn bij het uitzoeken van LEGO. Normaliter zouden we dit ook toejuichen – een LEGO winkel is ook een beetje een attractie, toch? Het heeft alleen wel tot gevolg dat er (zeker in het weekend) geregeld wachtrijen buiten staan. We vragen onze klanten daarom vriendelijk om hun kinderen met liefst één ouder, maar maximaal twee te begeleiden. Zo kunnen we zo veel mogelijk mensen bedienen. TIP: je kan ook videobellen naar degene die buiten staat om toch overleg te kunnen plegen!

Aangepaste openingstijden

Wij hebben aangepaste openingstijden: van dinsdag tot vrijdag zijn we open van 12:00 tot 17:00. Op donderdag is er dus geen koopavond meer. Op zaterdag blijft u welkom van 10:00 tot 17:00 en op koopzondagen van 12:00 – 17:00 zoals u van ons gewend bent (eerste en laatste zondag van de maand).

Corona tips

  • Oriënteer u op onze website voor de artikelen die u overweegt te kopen, zodat we een langdurig verblijf in de winkel kunnen vermijden.
  • Bestel online om zeker te zijn van uw gewenste artikelen. U kunt bij het bestellen ervoor kiezen uw bestelling af te halen tijdens openingstijden.
  • Kom vroeg of laat op de dag wanneer het nog rustig is.
  • Draag een mondkapje in de winkel en desinfecteer uw handen (ook van uw kinderen).
  • Houd uw groepsgrootte zo klein mogelijk

Hartelijk dank voor uw begrip. Samen houden we corona onder controle.

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand

Top