Burgemeester Bruls opent LEGO-speciaalzaak de Blokkenpiloot

Op zaterdag 16 november is LEGO-speciaalzaak de Blokkenpiloot officieel geopend door burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen. Check dit fotoverslag voor een impressie.

Foto’s: Koen Rutten

Eigenaars Erik Guillot en Sanne Beumeler poseren met burgemeester Bruls voor de net geopende Blokkenpiloot.

Burgemeester Bruls houdt een speech over het belang van winkels zoals de Blokkenpiloot voor de leefbaarheid van de binnenstad.

De officiële openingshandeling bestaat uit het ophangen van de LEGO vlag aan het winkelpand. Op de achtergrond is de St. Stevenstoren te zien.

Als dank voor de komst van de burgemeester overhandigt eigenaar Erik een kleinigheidje: het enige LEGO minifiguur uit de geschiedenis van het Deense merk met de naam ‘mayor’, oftewel ‘burgemeester’.

De eerste ‘officiële’ klanten komen de Blokkenpiloot binnen.

Burgemeester Bruls maakt nog even een kiekje van de eigenaars.

Erik geeft uitleg over het ontstaan van de Blokkenpiloot.

Erik wijst naar de spoorbaan en skyline van Nijmegen die te zien is in de Blokkenpiloot.

Over de Blokkenpiloot

De Blokkenpiloot opende op 7 september jl. haar deuren voor het publiek en voert het complete assortiment LEGO sets, collectible minifiguren en bouwboeken. De winkel is voorzien van meerdere bouwtafels en displays waar de nieuwste LEGO sets bewonderd kunnen worden. Wat niet mag ontbreken is een interactieve speeltafel met een iPad, waarmee augmented reality games zoals Hidden Side en op afstand bestuurbare robots gespeeld kunnen worden. Bezoekers kunnen even uitpuffen in de chill out lounge en genieten van LEGO-films en boeken.

De officiële openingshandeling bestond uit het ophangen van de LEGO-vlag aan het pand van de Blokkenpiloot in de Lange Hezelstraat.

Pick-A-Brick muur

Op 16 november is in de Blokkenpiloot ook een Pick-A-Brick muur geopend. Hier kunnen losse LEGO-stenen in diverse kleuren gekocht worden, een unicum in de wijde omgeving.

 

2

2 thoughts on “Burgemeester Bruls opent LEGO-speciaalzaak de Blokkenpiloot

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand

loader